Kaali-kasvispata - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kaali-kasvispata

19.4.2004 15:25

Ainekset

  • 1/2

    valkokaali

  • 200 g

    hapankaalia

  • 1 pkr

    tomaattimurskaa

  • 2

    sipulia

  • 2

    porkkanaa

  • 200 g

    vihreitä papuja

  • 3-4

    varsisellerin vartta

  • oreganoa

  • timjamia

  • chiliä

  • (suolaa)

  • kylmäpuristettua rypsiöljyä

  • vihannesliemi:

  • tomaattimurskan liemi

  • sipulia

  • porkkanaa

  • selleriä

  • yrttien varret

  • valkopippuria

  • vettä

Valmistusohjeet

  1. Suikaloi kaali ja hienonna sipuli. Paloittele porkkanat sekä varsiselleri. Kuullota edellisiä öljytilkassa kattilassa tai padassa 5-10 minuuttia. Lisää joukkoon tomaattimurska, pavut, chili, mausteet sekä vihannesliemi. Hauduta kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku. Tarjoa pata tumman riisin kera. Keitä vihanneksista, tomaattiliemestä sekä vedestä maukas liemi pataa varten. Resepti: Jyrki Sukula

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit