Reseptit

Kaali-kasvispata

Ainekset

1/2
valkokaali
200 g
hapankaalia
1 pkr
tomaattimurskaa
2
sipulia
2
porkkanaa
200 g
vihreitä papuja
3-4
varsisellerin vartta
oreganoa
timjamia
chiliä
(suolaa)
kylmäpuristettua rypsiöljyä
vihannesliemi:
tomaattimurskan liemi
sipulia
porkkanaa
selleriä
yrttien varret
valkopippuria
vettä

Valmistusohjeet

  1. Suikaloi kaali ja hienonna sipuli. Paloittele porkkanat sekä varsiselleri. Kuullota edellisiä öljytilkassa kattilassa tai padassa 5-10 minuuttia. Lisää joukkoon tomaattimurska, pavut, chili, mausteet sekä vihannesliemi. Hauduta kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku. Tarjoa pata tumman riisin kera.

    Keitä vihanneksista, tomaattiliemestä sekä vedestä maukas liemi pataa varten.

    Resepti: Jyrki Sukula

Kommentit

    Näytä lisää