Katkarapukrepit - Reseptit - Ilta-Sanomat

Katkarapukrepit

Katkarapukrepit ovat herkullinen tarjottava.

29.4.2004 12:36

Ainekset

  • <b>Lettutaikina:</b>

  • 1 dl

    ohrajauhoja

  • 1 dl

    vehnäjauhoja

  • 4 dl

    vettä tai vichyä

  • 1-2

    kananmunaa

  • 3 rkl

    voisulaa tai öljyä

  • <b>Katkaraputäyte:</b>

  • 4 dl

    katkarapuja

  • 1

    avokado

  • ruohosipulia hienonnettuna

  • 1

    punasipuli

  • 1

    suolakurkku

  • 1 dl

    ranskankermaa (tai kermaviiliä)

  • 1

    valkosipulinkynsi

  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. <b>Lettutaikina:</b> Riko kananmunien rakenne kulhossa ja lisää vuorotellen jauhoja sekä nestettä. Vatkaa joukkoon voisula tai öljy. Anna taikinan turvota hetki. Paista taikinasta isoja ohuita kreppejä.

  2. <b>Katkaraputäyte:</b> Kuutioi avokado, sipuli ja suolakurkku. Hienonna ruohosipuli sekä valkosipuli. Sekoita kaikki aineet ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Kuumenna krepit, täytä katkaraputäytteellä ja tarjoile salaatin kera. Resepti: Jyrki Sukula

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit