Katkarapukrepit

Katkarapukrepit ovat herkullinen tarjottava.

Ainekset

Lettutaikina:
1 dl
ohrajauhoja
1 dl
vehnäjauhoja
4 dl
vettä tai vichyä
1-2
kananmunaa
3 rkl
voisulaa tai öljyä
Katkaraputäyte:
4 dl
katkarapuja
1
avokado
ruohosipulia hienonnettuna
1
punasipuli
1
suolakurkku
1 dl
ranskankermaa (tai kermaviiliä)
1
valkosipulinkynsi
suolaa ja valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. Lettutaikina:
    Riko kananmunien rakenne kulhossa ja lisää vuorotellen jauhoja sekä nestettä. Vatkaa joukkoon voisula tai öljy. Anna taikinan turvota hetki. Paista taikinasta isoja ohuita kreppejä.

  2. Katkaraputäyte:
    Kuutioi avokado, sipuli ja suolakurkku. Hienonna ruohosipuli sekä valkosipuli. Sekoita kaikki aineet ja mausta suolalla ja valkopippurilla. Kuumenna krepit, täytä katkaraputäytteellä ja tarjoile salaatin kera.

    Resepti: Jyrki Sukula

Kommentit

    Näytä lisää