Paistettua siikaa, vuohenjuustopastaa ja vihannespaistosta

Ainekset

Paistettua siikaa:
4
siikafileetä
1 dl
kermaa
suolaa ja valkopippuria
Vuohenjuustopasta:
400 g
tagliatelle-pastaa
200 g
pehmeää vuohenjuustoa
(kermaa)
pippuria
Sokerihernepaistos:
200 g
sokeriherneitä
2
tomaattia
1/2 dl
oliiviöljyä
2 rkl
sitruunamehua
suolaa ja valkopippuria
jauhettua fenkolia

Valmistusohjeet

  1. Paistettua siikaa:
    Leikkaa siikafileet puoliksi ja mausta suolalla sekä valkopippurilla. Kasta nahkapuoli kermaan ja paista voissa kuumalla pannulla.

    Vuohenjuustopasta:
    Keitä pasta kypsäksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois ja lisää kuuman pastan joukkoon vuohenjuusto. Sekoita juustoa pastan joukkoon ja tarjoile.

    Sokerihernepaistos:
    Suikaloi sokeriherneet. Lohko tomaatit ja poista siemenet. Leikkaa tomaatin hedelmäliha suikaleiksi. Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja kuullota siinä sekä herne- että tomaattisuikaleet. Mausta suolalla, pippurilla sekä fenkolilla.

    Resepti: Jyrki Sukula

Kommentit

    Näytä lisää