Paistettua siikaa, vuohenjuustopastaa ja vihannespaistosta

6.5.2004 13:05

Ainekset

  • Paistettua siikaa:

  • 4

    siikafileetä

  • 1 dl

    kermaa

  • suolaa ja valkopippuria

  • Vuohenjuustopasta:

  • 400 g

    tagliatelle-pastaa

  • 200 g

    pehmeää vuohenjuustoa

  • (kermaa)

  • pippuria

  • Sokerihernepaistos:

  • 200 g

    sokeriherneitä

  • 2

    tomaattia

  • 1/2 dl

    oliiviöljyä

  • 2 rkl

    sitruunamehua

  • suolaa ja valkopippuria

  • jauhettua fenkolia

Valmistusohjeet

  1. Paistettua siikaa: Leikkaa siikafileet puoliksi ja mausta suolalla sekä valkopippurilla. Kasta nahkapuoli kermaan ja paista voissa kuumalla pannulla. Vuohenjuustopasta: Keitä pasta kypsäksi kevyesti suolalla maustetussa vedessä. Kaada vesi pois ja lisää kuuman pastan joukkoon vuohenjuusto. Sekoita juustoa pastan joukkoon ja tarjoile. Sokerihernepaistos: Suikaloi sokeriherneet. Lohko tomaatit ja poista siemenet. Leikkaa tomaatin hedelmäliha suikaleiksi. Kuumenna pannulla tilkka öljyä ja kuullota siinä sekä herne- että tomaattisuikaleet. Mausta suolalla, pippurilla sekä fenkolilla. Resepti: Jyrki Sukula

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit