Luumuhilloke - Reseptit - Ilta-Sanomat

Luumuhilloke

Luumuhilloke sopii vaikka paahtoleivän päälle.

7.6.2004 12:41

Ainekset

  • 1 l

    tuoreita luumuja

  • 2 dl

    sokeria

  • 2.5 dl

    vettä

  • vaniljatanko halkaistuna

  • ripaus inkivääriä

  • 1

    appelsiinin raastettu kuori

Valmistusohjeet

  1. Halkaise luumut ja poista kivet (voit halutessasi kuoria luumut). Mittaa kaikki aineet kattilaan ja kiehauta. Laske lieden lämpöä ja hauduta hilloketta välillä sekoittaen niin, että luumut pehmenevät ja alkavat hieman soseutua.

  2. Nosta kattilaliedeltä ja poista vaniljatanko. Purkita hilloke ja jäähdytä. Tarjoile esim. paahtoleivän kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit