Broileria ja luumuja - Reseptit - Ilta-Sanomat

Broileria ja luumuja

7.6.2004 12:59

Ainekset

  • 4

    broilerin koipireittä

  • 5

    pikkusipulia

  • 1

    valkosipulin kynsi

  • 6

    tuoretta luumua

  • 2 dl

    kasvislientä tai vettä

  • 4 dl

    valkoviiniä

  • 2 oksaa

    tuoretta timjamia

  • ripaus

    sokeria

  • suolaa ja pippuria

  • voita ja öljyä

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa koipireidet kahteen osaan ja ruskista ne kuumalla pannulla. Kuori sipulit ja poista luumuista kivet. Leikkaa sipulit ja luumut lohkoiksi sekä hienonna valkosipuli. Kuullota sipuleita kasarissa niin että ne pehmenevät, ripottele niille hieman sokeria ja anna sokerin sulaa. Lisää kasariin ruskistetut broilerit sekä timjami ja kaada päälle liemet. Kiehauta, laske hieman lämpöä ja hauduta ruokaa niin että broilerit ovat lähes kypsiä. Lisää kasariin lohkotut luumut ja mausta suolalla ja pippurilla. Jatka hauduttamista n. 10-15 minuuttia ja tarjoile esim. riisin kera.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit