Kreikkalainen salaatti

Kreikkalainen salaatti toimii hyvin sellaisenaan, mutta sopii myös grilliruoan lisukkeeksi.

8.7.2004 13:42

Ainekset

  • 1-2

    kerää rapeaa salaattia

  • 1/2

    tuore kurkku

  • 1 rasia

    kirsikkatomaatteja

  • 1

    punainen paprika

  • 1

    vihreä paprika

  • 1

    punasipuli

  • 1-2 dl

    calamata-oliiveja

  • n. 200 g

    hyvää fetajuustoa

  • <b>Kastike:</b>

  • 1/2 dl

    oliiviöljyä

  • 1 rkl

    valkoviinietikkaa

  • 1

    valkosipulin kynsi puristettuna

  • 1/2 tl

    oreganoa

  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Pese ja revi salaatti pieniksi paloiksi. Kuori ja paloittele kurkku. Paloittele myös paprikat ja fetajuusto. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi.

  2. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja anna makujen hetki tasaantua. Kokoa salaatin ainekset kulhoon ja kaada päälle kastike. Tarjoile hyvän leivän kera.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit