Sitruuna-oliivipastaa ja paistettua lohta

Ainekset

300 g
pastaa
1
sipuli
1
sitruunan raastettu kuori ja mehu
1 dl
vihreitä oliiveja
suolaa ja mustapippuria
oliiviöljyä
500 g
lohifileetä (suolaa ja valkopippuria)

Valmistusohjeet

  1. Sitruuna-oliivipastaa ja paistettua lohta:
    Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Hienonna sipuli ja kuullota se pehmeäksi oliiviöljyssä. Pyöräytä pannulla oliiviviipaleet, sitruunan kuoriraaste sekä mehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita oliivisipuli seos pastan joukkoon. Leikkaa kala annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla ja paista pannulla kypsäksi. Tarjoile.

    Resepti: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää