Sitruuna-oliivipastaa ja paistettua lohta - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sitruuna-oliivipastaa ja paistettua lohta

20.8.2004 10:39

Ainekset

  • 300 g

    pastaa

  • 1

    sipuli

  • 1

    sitruunan raastettu kuori ja mehu

  • 1 dl

    vihreitä oliiveja

  • suolaa ja mustapippuria

  • oliiviöljyä

  • 500 g

    lohifileetä (suolaa ja valkopippuria)

Valmistusohjeet

  1. Sitruuna-oliivipastaa ja paistettua lohta: Keitä pasta kypsäksi suolalla maustetussa vedessä. Hienonna sipuli ja kuullota se pehmeäksi oliiviöljyssä. Pyöräytä pannulla oliiviviipaleet, sitruunan kuoriraaste sekä mehu. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita oliivisipuli seos pastan joukkoon. Leikkaa kala annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla ja paista pannulla kypsäksi. Tarjoile. Resepti: Alex Nurmi

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit