Kana-Pitakebap, valkosipuli- ja tomaattikastikkeella

11.10.2004 12:57

Ainekset

  • 8

    pitaleipää

  • 3-4

    broilerin rintafileetä

  • 3

    tomaattia

  • 1

    kurkku

  • 1

    punasipuli

  • 1 prk

    kivettömiä oliiveja

  • 1 ruukku

    rapeaa salaattia

  • Valkosipulikastike:

  • 2 dl

    kermaviiliä

  • 2

    valkosipulin kynttä

  • ½

    sitruunan mehu

  • suolaa ja mustapippuria

  • Tomaattikastike:

  • 1 tlk

    tomaattimurskaa

  • 2 rkl

    tomaattipyyreetä

  • 1

    sipuli

  • 1

    valkosipulin kynsi

  • 1 rkl

    oliiviöljyä

  • 1 tl

    suolaa

  • 1 tl

    sokeria

  • 2 tl

    chilijauhetta

  • tabascoa tai cayannepippuria

Valmistusohjeet

  1. Paista fileille pannulla kaunis väri ja kypsennä uunissa mehukkaan kypsäksi. 200c 12-15min. Leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi ja oliivit puoliksi. Halkaise pitaleivät ja laita uuniin 4-5 min ja sillä välin paloittele tomaatti ja kurkku. Täytä leivät salaatilla, kasviksilla sekä broilerin paloilla.Viimeistele pitaleivät kastikkeilla. Valkosipuli-kermaviilikastike Raasta valkosipulin kynsi ja lisää kermaviilin joukkoon. Sekoita myös mausteet ja puristettu sitrusmehu joukkoon. anna maustua hetki jääkaapissa ja tarjoile. Tomaattikastike Kuullota sipulit, mausteet ja tomaattipyree oliiviöljyssä. Lisää tomaattimurska ja anna hautua ja soseuta sauvasekoittimella Reseptit: Alex Nurmi

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit