Saltimbocca Romana ja marinoituja syysvihanneksia

Ainekset

Saltimbocca
600 g
vasikan ulkofileetä
60 g
parman kinkkua
1 ruukku
salviaa
1 rkl
voita
½ dl
valkoviiniä
1 rkl
oliiviöljyä
Vihannekset:
1
porkkana
1
pieni kukkakaali
1
parsakaali
2
salottisipulia
2
valkosipulin kynttä
½
sitruunan mehu
1 rkl
oliiviöljyä
parmesanlastuja
suolaa ja valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. Saltimbocca

    Nuiji filee viipaleet ohuiksi lihanuijalla. Levitä päälle kinkkuviipaleet ja salvian lehdet, mausta suolalla ja valkopippurilla. Taita puoliksi tai kääri rullalle. Paista voin, öljyn ja valkoviinin seoksessa pari minuuttia kummaltakin puolelta.

    Marinoituja syysvihanneksia

    Suikaloi porkkana, irroita kaaleista nuput ja lohko shalottisipulit. Keitä valkosipulikynnet kypsiksi, nosta ne vedesta ja murskaa. Ryöppää vihannekset nopeasti kiehuvassa vedessä. Mausta suolalla, valkopippurilla, sitruunalla, oliiviöljyllä, valkosipuleilla ja parmesan-lastuilla.

    Reseptit: Jyrki Sukula

Kommentit

    Näytä lisää