Kukkakaali-perunacurry, basmatiriisiä ja mangolassi

Ainekset

Curry:
1
sipuli
3
valkosipulin kynttä
1
kukkakaali
2
paprikaa
4
perunaa
2 rkl
öljyä
2 dl
ruoanvalmistusjogurttia
2 dl
kasvislientä
1 tl
raastettua inkivääriä
1 rkl
currya
1 rkl
currytahnaa
3 dl
basmatiriisiä
Lassi:
1 prk
säilöttyä mangoa
3 dl
jogurttia
1 tl
jauhettua kardemummaa
½ tl
jauhettua muskottipähkinää
1 rkl
hunajaa

Valmistusohjeet

  1. Kukkakaali-perunacurry:
    Kuumenna kattila, lisää öljy, curryjauhe, sipulit ja kasvikset kypsymisjärjestyksessä ja kuullota hetki. Lisää kasvisliemi ja keitä vihannekset kypsiksi, kuitenkin niin, että purutuntuma säilyy.Lisää jogurtti ja currytahna ja anna hautua vielä hetki.

    Keitä riisi suolalla maustetussa vedessä.

    Mangolassi:
    Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella tai tehosekoittimessa. Tarjoile kylmänä.

    Reseptit: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää