Paahdettua kuhaa, valkoviini-fenkolikastiketta ja juureslettuja - Reseptit - Ilta-Sanomat

Paahdettua kuhaa, valkoviini-fenkolikastiketta ja juureslettuja

18.10.2004 14:02

Ainekset

  • Kuha:

  • 4

    nahallista kuhafileetä

  • 1

    fenkoli

  • 1

    pieni sipuli

  • 2 dl

    valkoviiniä

  • 2 dl

    kermaa

  • 1 tl

    suolaa

  • valkopippuri

  • Juuresletut:

  • 2

    perunaa

  • 2

    porkkanaa

  • ½

    palsternakka

  • 1

    pieni sipuli

  • 2

    munaa

  • 1 dl

    maitoa

  • ½ tl

    suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Juuresletut: Pese ja kuori juurekset. Raasta kaikki juuresaineet ja yhdistä. Sekoita juuresten joukkoon munat, maito sekä mausteet. Anna taikinan levätä hetki. Paista rapeita lettuja ohukaspannulla. Kuha: Pese ja suikaloi fenkoli. Freesaa se hiennonnetun sipulin kanssa ja lisää kattilaan viini. Anna hautua muutama minuutti ja lisää kerma.Anna kiehua vielä hetki. Voit vaahdottaa kastikkeen sauvasekoittimella kuohkeaksi tai tarjota sellaisenaan Paahda fileet kuumalla pannulla nahkapuoli alaspäin. Pun nahka on kauniin ruskea ja rapea käännä kala ja kypsennä vielä hetki toiselta puolelta. Reseptit: Alex Nurmi

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit