Gratinoidut jauheliha-tomaatticannelonit

Ainekset

Jauheliha-tomaatticannellonit:
1 pkt
valmiita canneloneja
400 g
jauhelihaa
1 prk
tomaattimurskaa
2 rkl
tomaattipyreetä
1
sipuli
3
valkosipulin kynttä
2 tl
oreganoa
1 tl
chilijauhetta
1/2 tl
maustepippuria
suolaa
ripaus sokeria
Juustokastike:
2 rkl
voita
3 rkl
vehnäjauhoja
0,5 l
maitoa
150 g
juustoraastetta
suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Jauheliha-tomaatticannellonit:
    Kuullota hienonnetut sipulit ja lisää jauheliha. Ruskista. Lisää joukkoon tomaatti pyree ja hauduta sitä pari minuuttia. Lisää sitten tomaattimurska sekä mausteet. Hauduta n. 20 minuuttia. Tarkista maku. Täytä cannellonit ja lado ne öljyttyyn uunivuokaan. Kaada päälle juustokastike ja gratinoi 200 asteisessa uunissa 45 minuuttia.

    Juustokastike:
    Sulata voi kattilassa ja lisää jauhot. Anna jauhojen kypsyä ja kaada kattilaan kuumennettu maito. Anna kastikkeen suurustua koko ajan sekoittaen. Nosta kattila liedeltä ja sekoita joukkoon juusto. Mausta suolalla ja pippurilla.

    Resepti: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää