Chili con carne ja omena-kanelipaistos - Reseptit - Ilta-Sanomat

Chili con carne ja omena-kanelipaistos

3.12.2004 14:58

Ainekset

  • Chili con carne

  • 400 g

    naudan jauhelihaa

  • 1 iso

    sipuli

  • 2

    valkosipulin kynttä

  • 1 prk

    tomaattipyreetä

  • 1 prk

    tomaattimurskaa

  • 1 prk

    papuja tomaattiliemessä

  • kuivattua chiliä

  • maustepippuria

  • suolaa

  • Omena-kanelipaistos

  • 4

    omenaa

  • 2 dl

    omenahilloa

  • 1 dl

    fariinisokeria

  • 1 dl

    kaurahiutaleita

  • 50 g

    pehmeää voita

  • 1 tl

    kanelia

Valmistusohjeet

  1. Chili con carne Hienonna sipulit ja kuullota niitä hetki öljytilkassa. Lisää jauheliha ja anna ruskistua. Lisää myös tomaattipyree ja kuullota sitä hetki. Kaada pannulle tomaattimurska sekä pavut. Mausta chilillä ja maustepippurilla. Sekoita hyvin ja anna hautua n. ½ tuntia. Tarjoile, riisin, tortillojen tai esim. tacokuorien kanssa. Omena-kanelipaistos Pese omenat ja lohko ne. Sekoita kulhossa voi, sokeri, kaneli ja kaurahiutaleet. Sekoita omenalohkot kauramuruseoksen joukkoon. Voitele uunivuoka ja lusikoi pohjalle omenahillo. Asettele hillon päälle omena-muruseos. Paista 200 asteisessa uunissa n. 15 minuuttia tai kunnes omenat ovat pehmeitä. Tarjoa jäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa. Reseptit: Alex Nurmi

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit