Lapinukon keitto - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lapinukon keitto

Tämä porokeitto on ihanan kermaista.

18.2.2005 14:24

Ainekset

  • 700 g

    poronkäristyslihaa

  • 1 tl

    suolaa

  • 7,5 dl

    vettä

  • 1

    lihaliemikuutio

  • 500 g

    perunasuikaleita

  • 3

    porkkanaa suikaleina

  • 1

    palsternakka suikaleina

  • 250 g

    viherpippurisulatejuustoa

  • 2,5 dl

    kermaa

  • 1 dl

    persiljasilppua

  • 3 rkl

    tuoretta rakuunaa

Valmistusohjeet

  1. Ruskista käristysliha pannulla ja kuullota hienonnettu sipuli. Lisää suola. Kaada seos kattilaan ja lisää joukkoon vesi, lihaliemikuutio ja peruna-, porkkana- sekä palsternakkasuikaleet.

  2. Sulata juusto kerman kanssa pienessä kattilassa ja lisää seos lihojen ja juuresten joukkoon isoon kattilaan. Kun perunat ja juurekset ovat kypsiä, pyöräytä joukkoon rakuuna. Tarkista maku ja viimeistele keitto persiljalla. Resepti: Erkki Viero

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit