Punajuuri- mozzarellasalaatti

Ainekset

8
kuorittua raakaa punajuurta
3
rypsiöljyä
1 rkl
siirappia
1 tl
suolaa
1 tl
basilikaa
200 g
mozzarellaa
200 g
herkkusieniä
1
punasipuli
tuoretta persiljaa
3 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
balsamiviinietikkaa

Valmistusohjeet

  1. Punajuuri-mozzarellasalaatti
    Leikkaa punajuuret lohkoiksi laita ne kulhoon. Kaada joukkoon öljy, siirappi sekä mausteet ja sekoita hyvin. Kaada lohkot uunivuokaan ja paahda 200 asteisessa uunissa kypsiksi noin 30 minuuttia. Viipaloi herkkusienet ja punasipuli. Sekoita mozzarella, sienet, sipuli sekä hienonnettu persilja ja mausta öljyllä ja balsamietikalla. Nostele lämpimät punajuurilohkot joukkoon ja tarjoa lämpimän leivän kanssa.

    Resepti: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää