Rosmariinipossua, balsamicovihanneksia ja salsa verde

Ainekset

2
porsaan sisäfileetä
20
pikkusipulia
3
porkkanaa
4
perunaa
1
palsternakka
tilkka
oliiviöljyä
2 rkl
balsamiviinietikkaa
4 rkl
hunajaa
tuoretta rosmariinia
suolaa
mustapippuria
Salsa verde:
2
punttia persiljaa
½ dl
mantelilastuja
½ dl
oliiviöljy
2
valkosipulin kynttä
suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna pannu ja ota possun fileisiin kauttaaltaan kaunis väri. Sivele uunivuoka kevyesti öljytilkalla ja nostele fileet vuokaan. Kuori pikkusipulit ja paloittele juurekset pieniksi paloiksi. Pyöräytä vihannekset paistinpannun kautta ja kaada nekin vuokaan. Valuta vihanneksille hunaja ja balsamiviinietikka. Mausta vuoassa olevat raaka-aineet suolalla ja pippurilla sekä rosmariinilla. Paista 160-170 asteisessa uunissa n. 20 minuuttia tai kunnes juurekset ovat kypsiä.

    Salsa verde
    Sekoita kaikki aineet sauvasekoittimella tai morttelissa tasaiseksi massaksi.

    Reseptit: Henri Alén

Kommentit

    Näytä lisää