Sveitsinleike ja kapris-perunamuusi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sveitsinleike ja kapris-perunamuusi

4.4.2005 13:05

Ainekset

  • Sveitsinleike:

  • 600-700 g

    porsaan ulkofilettä

  • 100 g

    savukinkkua

  • suolaa ja pippuria

  • korppujauhoja

  • vehnäjauhoja

  • 2

    munaa

  • voita ja öljyä paistamiseen

  • Kapris-perunamuusi:

  • 6-8

    suurta perunaa

  • nokare voita

  • 2-3 rkl

    kapriksia

  • 2 dl

    maitoa tai keitinlientä

  • suolaa ja valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. Sveitsinleike: Leikkaa filee neljään osaan ja nuiji ne varovasti ohuiksi leikkeiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Nosta päälle kinkku- ja juustoviipale ja taita toinen reuna toisen päälle. Kiinnitä tarvittaessa cocktailtikulla. Kääntele leike ensin jauhoissa, kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa. Kuumenna pannu ja paista leikkeet kypsiksi voi-öljyseoksessa. Kapris-perunamuusi: Keitä kuoritut perunat kypsiksi ja valuta vesi pois. Soseuta perunat ja lisää kuumaa maitoa niin, että saat muusista sopivan paksuista. Mausta voilla, suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon myös kaprikset. Reseptit: Alex Nurmi

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit