Suolaiset vohvelit ja parsakaali-perunasalaattia - Reseptit - Ilta-Sanomat

Suolaiset vohvelit ja parsakaali-perunasalaattia

Nauti ruokaisana lounaana suolaisia vohveleita parsakaali-perunasalaatin kera.

27.4.2005 15:07

Ainekset

  • <b>Suolaiset vohvelit:</b>

  • 2 dl

    maitoa

  • 2 dl

    kermaviiliä

  • 1 dl

    kivennäisvettä

  • 1 tl

    suolaa

  • 3 dl

    jauhoja

  • 2

    kananmunaa

  • 0,5 dl

    voisulaa

  • <b>Katkaraputäyte:</b>

  • 200 g

    katkarapuja

  • 1

    punasipuli

  • 1-2 dl

    tavallista majoneesia

  • 1 pnt

    tilliä

  • 1

    sitruuna

  • suolaa

  • mustapippuria

  • <b>Parsakaali-perunasalaatti:</b>

  • 1

    parsakaali

  • 4

    perunaa

  • 3

    tomaattia

  • 3

    kevätsipulia

  • suolaa

  • mustapippuria

  • sitrusöljyä

Valmistusohjeet

  1. <b>Suolaiset vohvelit:</b> Sekoita kaikki raaka-aineet ja anna turvota puolisen tuntia. Paista vohveliraudalla rapeita ja kuohkeita vohveleita.

  2. <b>Katkaraputäyte:</b> Hienonna sipuli sekä tilli ja sekoita ne majoneesiin. Purista sitruunamehua joukkoon maun mukaan. Lisää kevyesti hienonnetut katkaravut joukkoon ja mausta. Anna maustua jääkaapissa hetki, jolloin maku tiivistyy.

  3. <b>Parsakaali-perunasalaatti:</b> Kuori ja keitä parsakaalin nuput sekä perunat suolalla maustetussa vedessä. Lohko perunat 6-8 osaan. Paloittele tomaatit ja suikaloi pesty kevätsipuli. Yhdistä kaikki raaka-aineet keskenään ja mausta suolalla, pippurilla ja sitrusöljyllä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit