Spaghetti Carbonara ja tomaatti-sipulisalaattia - Reseptit - Ilta-Sanomat

Spaghetti Carbonara ja tomaatti-sipulisalaattia

29.4.2005 13:47

Ainekset

  • Spaghetti Carbonara:

  • 400 g

    spaghettia

  • 1 pkt

    pekonia

  • 4

    keltuaista

  • 1 dl

    kermaa

  • 4 rkl

    raastettua parmesaania

  • suolaa

  • mustapippuria

  • Tomaatti-sipulisalaatti:

  • 4

    isoa tomaattia

  • 1

    punasipuli

  • 1 ruukku

    basilikaa

  • 1

    valkosipulin kynsi

  • 0,5 dl

    oliiviöljyä

  • 1 rkl

    balsamicoa

  • suolaa

Valmistusohjeet

  1. Spaghetti Carbonara: Laita pasta kiehumaan suolattuun veteen. Suikaloi pekoni ja paista rapeaksi pannulla. Sekoita keltuaiset, kerma ja parmesaani keskenään. Valuta pasta ja sekoita pekoni joukkoon. Lisää lopuksi kerma-keltuaisseos, sekoita ja anna hautua vielä hetki. mausta lopuksi suolalla ja mustapippurilla. Tomaatti-sipulisalaatti: Laita basilikan lehdet ja valkosipulin kynsi huhmareeseen ja nuiji ne öljyn kera tasaiseksi seokseksi. Viipaloi tomaatit ja leikkaa punasipuli ohuiksi renkaiksi. Aseta tomaattiviipaleet kehäksi lautaselle ja levitä basilika-valkosipuliseosta päälle. Levitä päälle punasipulirenkaat ja mausta lopuksi etikalla, suolalla ja mustapippurilla. Resepti: Henri Alén

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit