Tonnikalalasagne

Herkullinen lasagne valmistuu myös tonnikalasta.

Ainekset

2 prk
tonnikalapaloja
2 prk
maustettua tomaattimurskaa
3
sipulia
2
valkosipulinkynttä
4
tomaattia
1 rkl
oreganoa
suolaa ja pippuria
Bechamel:
1 l
maitoa
60 g
voita
0,75 dl
vehnäjauhoja
muskottipähkinää
suolaa ja pippuria
1 pkt
lasagnelevyjä
150 g
juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Tonnikala-tomaattikastike:
    Kuullota sipuleita tilkassa oliiviöljyä. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Anna hautua 20 min. Lisää tonnikala.

  2. Bechamel:
    Sulata voi kattilassa ja lisää jauhot. Sekoita hetki, jotta jauhot kypsyvät ja lisää maito. Mausta suolalla, pippurilla sekä muskotilla. Nosta kuuma, suurustunut kastike sivuun ja aloita kokoaminen.

  3. Pohjalle tomaatti-tonnikalakastiketta, seuraavaksi bechamelkastiketta, tomaattisiivut ja viimein lasegnelevyt. Toista kunnes vuoka on täynnä. Jätä viimeiseksi kerrokseksi tomaattisiivut. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista uunissa 180 asteessa tunti ja anna hetki vetäytyä.

    Resepti: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää