Tonnikalalasagne - Reseptit - Ilta-Sanomat

Tonnikalalasagne

Herkullinen lasagne valmistuu myös tonnikalasta.

16.5.2005 14:28

Ainekset

  • 2 prk

    tonnikalapaloja

  • 2 prk

    maustettua tomaattimurskaa

  • 3

    sipulia

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 4

    tomaattia

  • 1 rkl

    oreganoa

  • suolaa ja pippuria

  • <b> Bechamel:</b>

  • 1 l

    maitoa

  • 60 g

    voita

  • 0,75 dl

    vehnäjauhoja

  • muskottipähkinää

  • suolaa ja pippuria

  • 1 pkt

    lasagnelevyjä

  • 150 g

    juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. <b>Tonnikala-tomaattikastike:</b> Kuullota sipuleita tilkassa oliiviöljyä. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Anna hautua 20 min. Lisää tonnikala.

  2. <b>Bechamel:</b> Sulata voi kattilassa ja lisää jauhot. Sekoita hetki, jotta jauhot kypsyvät ja lisää maito. Mausta suolalla, pippurilla sekä muskotilla. Nosta kuuma, suurustunut kastike sivuun ja aloita kokoaminen.

  3. Pohjalle tomaatti-tonnikalakastiketta, seuraavaksi bechamelkastiketta, tomaattisiivut ja viimein lasegnelevyt. Toista kunnes vuoka on täynnä. Jätä viimeiseksi kerrokseksi tomaattisiivut. Ripottele pinnalle juustoraastetta. Paista uunissa 180 asteessa tunti ja anna hetki vetäytyä. Resepti: Alex Nurmi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit