Reseptit
Lohta, punajuurivoikastiketta ja sitrusperunaa

Lohta, punajuurivoikastiketta ja sitrusperunaa
Ainekset
- 700 g
- lohta tai nieriää
- suolaa
- 2 dl
- punajuurimehua
- 2 tl
- rakuunaviinietikkaa
- 1 dl
- kuohukermaa
- 70 g
- voita
- valkopippuria myllystä
- ripaus
- cayannepippuria
- 8
- perunaa
- 100 g
- voita
- 1
- sitruuunan mehu ja kuori
- suolaa ja pippuria
Valmistusohjeet
- Paahdettu lohi:
Puhdista lohifilee ja mausta suolla. Paahda kuumalla pannulla tai grillaa mehevän kypsäksi. Tarjoa lisäkkeiden kanssa.
Sitrusperunat:
Kuori ja keitä perunat kypsiksi. Paahda voita hetki kattilassa ja lisää sitruunan kuori sekä mehu. Pyörittele perunat voissa ja tarjoa kuumana kalan kanssa.
Punajuurivoikastike
Kiehauta punajuurimehu, etikka ja kerma kattilassa. Ota kattila pois liedeltä ja lisää voi pieninä nokareina koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Mausta pippureilla ja tarkista suola.
Jos valmistat punajuurimehun itse mehulingolla, tarvitset n. 1 kilon punajuuria.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää