Kantarelli-jauhelihapizza - Reseptit - Ilta-Sanomat

Kantarelli-jauhelihapizza

Kantarelli tuo jauhelihapitsaan syksyistä makua.

12.8.2005 14:52

Ainekset

  • <b>Taikina:</b>

  • 2 dl

    vettä

  • 25 g

    hiivaa

  • 4-5 dl

    vehnä- tai hiivaleipäjauhoja

  • 1 tl

    suolaa

  • 3 rkl

    öljyä

  • <b>Täyte:</b>

  • 4-5 dl

    tomaattikastiketta

  • 400 g

    jauhelihaa

  • suolaa

  • maustepippuria

  • oreganoa

  • 1

    iso sipuli

  • 1 l

    kantarelleja

  • 150-200 g

    juustoraastetta

Valmistusohjeet

  1. Taikina: Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Sekoita jauhot, suola sekä öljy joukkoon ja anna kohota liinan alla noin puoli tuntia. Vaivaa kohonnut taikina hyvin ja taputtele se ohueksi levyksi uunipellille.

  2. Täyte: Laita puhdistetut kantarellit kuumalle pannulle ja anna nesteen haihtua. Lisää pannulle nokare voita ja hienonnettu sipuli. Anna sipulin kuullottua pehmeäksi. Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Levitä pizzapohjalle tomaattikastiketta ja lisää muut täytteet. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista pizza rapean kypsäksi 250-asteisessa uunissa. Tarjoile raikkaan salaatin kera. Resepti: Alex Nurmi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit