Reseptit
Pinaatti-perunasalaatti ja paistettua halloumijuustoa

Pinaatti-perunasalaatti ja paistettua halloumijuustoa
Pinaatti-perunasalaatti paistetun halloumijuuston kera on loistava grilliruoan lisuke.
Ainekset
- Pinaatti-perunasalaatti:
- 1 kg
- pieniä perunoita
- 250 g
- tuoretta pinaattia
- 2
- punasipulia
- 1 rasia
- kirsikkatomaatteja
- 1-2 pkt
- halloumi-juustoa
- suolaa
- mustapippuria
- Kastike:
- 2 dl
- kermaviiliä
- 1
- valkosipulin kynsi
- 1
- sitruuna
- suolaa
- mustapippuria
Valmistusohjeet
- Pese perunat huolellisesti ja keitä ne kypsiksi. Leikkaa ne 4 osaan ja laita kulhoon jäähtymään hetkeksi.
Ryöppää ruodittu pinaatti suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin. - Suikaloi sipulit ja kuullota ne pehmeäksi pannulla voissa. Lisää pinaatti, pyöräytä pari kertaa ja mausta suolalla ja pippurilla.
Puolita minitomaatit ja yhdistä salaatin aineet perunoiden joukkoon. - Leikkaa juusto viipaleiksi ja paahda ne nopeasti kuumalla parillapannulla ja nostele salaatin päälle.
- Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada kastike salaatin joukkoon. Tarjoile hyvän leivän kera.
Resepti: Alex Nurmi
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää