Reseptit

Pinaatti-perunasalaatti ja paistettua halloumijuustoa

Pinaatti-perunasalaatti paistetun halloumijuuston kera on loistava grilliruoan lisuke.

Ainekset

Pinaatti-perunasalaatti:
1 kg
pieniä perunoita
250 g
tuoretta pinaattia
2
punasipulia
1 rasia
kirsikkatomaatteja
1-2 pkt
halloumi-juustoa
suolaa
mustapippuria
Kastike:
2 dl
kermaviiliä
1
valkosipulin kynsi
1
sitruuna
suolaa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Pese perunat huolellisesti ja keitä ne kypsiksi. Leikkaa ne 4 osaan ja laita kulhoon jäähtymään hetkeksi.

    Ryöppää ruodittu pinaatti suolalla maustetussa vedessä. Valuta hyvin.
  2. Suikaloi sipulit ja kuullota ne pehmeäksi pannulla voissa. Lisää pinaatti, pyöräytä pari kertaa ja mausta suolalla ja pippurilla.

    Puolita minitomaatit ja yhdistä salaatin aineet perunoiden joukkoon.
  3. Leikkaa juusto viipaleiksi ja paahda ne nopeasti kuumalla parillapannulla ja nostele salaatin päälle.
  4. Sekoita kastikkeen ainekset ja kaada kastike salaatin joukkoon. Tarjoile hyvän leivän kera.


    Resepti: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää