Omenapannukakku ja omenatuoremehu - Reseptit - Ilta-Sanomat

Omenapannukakku ja omenatuoremehu

Omenapannukakkuun sopivat parhaiten happamat omenat.

22.8.2005 16:29

Ainekset

  • <b> Pannukakku:</b>

  • 8 dl

    maitoa

  • 3

    munaa

  • 5 dl

    vehnäjauhoja

  • 1 tl

    leivinjauhetta

  • 1 tl

    suolaa

  • 1 dl

    sokeria

  • 2 dl

    omenasosetta

  • 1 tl

    kardemummaa

  • 2

    hapokasta omenaa

  • <b>Mehu:</b>

  • 2 kg

    omenaa

  • 2 tl

    vaniljasokeria

  • 1

    lime

  • sitruunamelissaa

Valmistusohjeet

  1. <b>Omenapannukakku:</b> Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja anna taikinan turvota n. 30 minuuttia. Vuoraa uunipannu leivinpaperilla. Kuori omenat ja poista siemenkota. Leikkaa omenat renkaiksi ja asettele ne leivinpaperin päälle. Halutessasi voit ripotella omenoille sokeria ja kanelia. Kaada taikina uunipannuun ja paista pannukakkua 200-220-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

  2. <b>Omenatuoremehu:</b> Valmista omenoista tuoremehu mehulingolla. Mausta mehu vaniljasokerilla ja limemehulla. Limen mehu estää mehua myös tummumasta. Koristele sitruunamelissalla. Reseptit: Alex Nurmi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit