Lohimedaljongit ja ruohosipuliperunaa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lohimedaljongit ja ruohosipuliperunaa

1.9.2005 14:25

Ainekset

  • Lohi:

  • 600 g

    lohifileetä

  • suolaa ja pippuria

  • Perunat:

  • 6

    isoa perunaa

  • 1

    sipuli

  • 4 dl

    ruokakermaa

  • suolaa ja pippuria

  • nokare voita

Valmistusohjeet

  1. Lohimedaljongit: Leikkaa lohifilee neljään tasakokoiseen palaan. Leikkaa kunkin palan keskelle viilto nahkaan asti. Käännä kala viillon kohdalta medaljongiksi. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuumenna parilapannu ja pariloi medaljongeja noin 2 minuuttia per puoli.     Ruohosipulimuhennettua perunaa:  Kuori ja kuutioi perunat ja hienonna sipulit. Kuullota molempia miedolla lämmöllä voissa. Lisää kerma ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi. Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla sekä hienonnetulla ruohosipulilla. Reseptit: Henri Alén

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit