Katkarapukeitto ja tillileivät - Reseptit - Ilta-Sanomat

Katkarapukeitto ja tillileivät

7.9.2005 14:40

Ainekset

  • 500 g

    kokonaisia katkarapuja

  • 1 iso

    sipuli

  • 1 pieni

    porkkana

  • 2

    valkosipulin kynttä

  • 2 rkl

    tomaattipyreetä

  • 2 rkl

    voita

  • 8 dl

    mietoa kalalientä

  • 2 dl

    kermaa

  • suolaa ja cayannepippuria

  • Leivät:

  • 4 siivua

    tummaa leipää

  • voita

  • tilliä

Valmistusohjeet

  1. Kuori ravut ja paloittele sipuli, porkkana ja valkosipuli. Laita nokare voita kattilaan ja kuullota kasvikset sekä ravunkuoret. Lisää tomaattipyree ja anna paahtua hetki. Lisää kalaliemi, mausteet ja anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia. Siivilöi keitto ja lisää lopuksi ravunpyrstöt sekä kerma. Kiehauta ja anna hautua vielä muutama minuutti. Tarkista maku ja tarjoile. Tillileivät Leikkaa leipä kolmioiksi ja paahda voissa rapeaksi. Ripottele hienonnettu tilli leipien päälle ja tarjoa keiton kera. Reseptit: Alex Nurmi

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit