Lohivartaat ja lämmin linssisalaatti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Lohivartaat ja lämmin linssisalaatti

Lohivartaat paahdetaan kypsiksi grillissä.

9.9.2005 14:36

Ainekset

  • <b>Lohivartaat:</b>

  • 700 g

    lohifileetä

  • suolaa

  • tilkka öljyä

  • (sitruunamehua)

  • <b>Lämmin linssisalaatti:</b>

  • 2 dl

    punaisia linssejä

  • 1

    sipuli

  • 1

    valkosipulin kynsi

  • 1

    pieni fenkoli

  • suolaa

  • mustapippuria

  • ruohosipulia

  • 4 dl

    kanalientä

Valmistusohjeet

  1. <b>Lohivartaat:</b> Paloittele kala 2-3 cm kokoisiksi kuutioiksi ja pujota varrastikkuun. Sivele varras kevyesti öljyllä. Mausta suolalla ja paahda grillissä mehevän kypsiksi.

  2. <b>Lämmin linssisalaatti:</b> Huuhtele linssit ja keitä ne pakkauksen ohjeen mukaan. Kuullota pannulla hienonnetut sipulit, fenkoli ja mausteet. Lisää lopuksi linssit. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla. Tarjoa kuumien kalavartaiden kanssa. Reseptit: Alex Nurmi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit