Mausteinen kanapata - Reseptit - Ilta-Sanomat

Mausteinen kanapata

12.9.2005 14:10

Ainekset

  • Mausteinen kanapata:

  • 400 g

    broilerisuikaleita

  • 1

    iso sipuli

  • 2

    paprikaa

  • 2

    valkosipulin kynttä

  • 1 prk

    tomaattimurskaa

  • 2 dl

    ruokajogurttia

  • 1 tl

    kuminaa

  • 1-2 tl

    tandoori- mausteseosta

  • 4 dl

    kana- tai lihalientä

  • ripaus chiliä ja suolaa

  • öljyä

  • Riisi:

  • 2 dl

    basmati- riisiä

  • 4 dl

    vettä

  • suolaa

  • 0,5-1 tl

    kurkumaa

  • 2

    kokonaista neilikkaa

  • tilkka öljyä

Valmistusohjeet

  1. Mausteinen kanapata: Kuumenna reunallisessa pannussa tai padassa tilkka öljyä ja ruskista siinä broilerisuikaleet. Lisää hienonnetut sipulit sekä paloitellut paprikat. Lisää myös kaikki mausteet sekä tomaattimurska ja anna hautua hetki. Lisää lopuksi liemi sekä jogurtti ja hauduta miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia. Ripottele pinnalle halutessasi tuoretta korianteria ja tarjoa riisin kera. Riisi: Kuumenna öljytilkka kattilassa ja kuullota siinä riisi sekä kurkuma. Lisää neilikat ja vesi. Mausta kevyesti suolalla. Kiehauta ja hauduta sitten riisi kypsäksi. Resepti: Alex Nurmi

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit