Reseptit

Mausteinen kanapata

Ainekset

Mausteinen kanapata:
400 g
broilerisuikaleita
1
iso sipuli
2
paprikaa
2
valkosipulin kynttä
1 prk
tomaattimurskaa
2 dl
ruokajogurttia
1 tl
kuminaa
1-2 tl
tandoori- mausteseosta
4 dl
kana- tai lihalientä
ripaus chiliä ja suolaa
öljyä
Riisi:
2 dl
basmati- riisiä
4 dl
vettä
suolaa
0,5-1 tl
kurkumaa
2
kokonaista neilikkaa
tilkka öljyä

Valmistusohjeet

  1. Mausteinen kanapata:
    Kuumenna reunallisessa pannussa tai padassa tilkka öljyä ja ruskista siinä broilerisuikaleet. Lisää hienonnetut sipulit sekä paloitellut paprikat. Lisää myös kaikki mausteet sekä tomaattimurska ja anna hautua hetki. Lisää lopuksi liemi sekä jogurtti ja hauduta miedolla lämmöllä n. 15 minuuttia. Ripottele pinnalle halutessasi tuoretta korianteria ja tarjoa riisin kera.

    Riisi:
    Kuumenna öljytilkka kattilassa ja kuullota siinä riisi sekä kurkuma. Lisää neilikat ja vesi. Mausta kevyesti suolalla. Kiehauta ja hauduta sitten riisi kypsäksi.

    Resepti: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää