Sienisalaatti ja sienipikkelssi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Sienisalaatti ja sienipikkelssi

26.9.2005 12:54

Ainekset

  • Pikkelssi:

  • 1 l

    kantarelleja, suppilovahveroita tms.

  • 1-2

    sipulia

  • 0,5 dl

    etikkaa

  • 0,5 dl

    viinietikkaa

  • 1,5 dl

    vettä

  • 2 dl

    sokeria

  • 5

    kokonaista neilikkaa

  • kokonaisia pippureita

  • laakerinlehti

  • suolaa

  • Salaatti:

  • 5 dl

    sekasieniä

  • 1

    pieni sipuli

  • 2 dl

    ranskankermaa

  • 1

    hapokas omena

  • tilkka

    valkoviinietikkaa

  • suolaa ja pippuria

  • persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Sienipikkelssi: Yhdistä liemiainekset kattilassa ja kiehauta. Lisää sipulirenkaat sekä paloitellut sienet ja anna kiehahtaa. Kaada puhtaisiin keitettyihin säilykepurkkeihin ja anna maustua jääkaapissa vähintään pari päivää. Sienisalaatti: Hienonna sienet ja sipuli. Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi ja mausta ne etikkatilkalla. Yhdistä kaikki raaka-aineet ja tarkasta maku. Viimeistele hienonnetulla persiljalla. Tarjoile esimerkiksi hyvän ruisleivän päällä. Reseptit: Alex Nurmi

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit