Possu-ananaswokki - Reseptit - Ilta-Sanomat

Possu-ananaswokki

7.10.2005 11:40

Ainekset

  • 400 g

    paistisuikaleita

  • 2

    sipulia

  • 1

    kesäkurpitsa

  • 1

    paprika

  • pala

    purjoa

  • 1/2

    kiinankaali

  • 1 prk

    ananasrenkaita

  • 3 rkl

    pähkinöitä

  • 1 tl

    kurkumaa

  • 0,5 tl

    chilijauhetta

  • 0,5 tl

    inkivääriä

  • 2

    valkosipulinkynttä

  • 3 rkl

    soijakastiketta

  • 4 dl

    kanalientä

  • suolaa

  • mustapippuria

  • rypsiöljyä

  • auringonkukan versoja

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy wokissa. Lisää kurkuma, chilijauhe, inkivääri ja possun paistisuikaleet. Kypsennä hetki. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli sekä suikaloidut sipulit, paprika ja kesäkurpitsa. Sekoita ja lisää vielä pilkotut ananasrenkaat. Lisää kanaliemi, soija ja pähkinät, kiehauta. Lisää lopuksi suikaloitu kiinankaali. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa jasmiiniriisin kera. Koristele auringonkukan versoilla. Resepti: Henri Alén

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit