Possu-ananaswokki

Ainekset

400 g
paistisuikaleita
2
sipulia
1
kesäkurpitsa
1
paprika
pala
purjoa
1/2
kiinankaali
1 prk
ananasrenkaita
3 rkl
pähkinöitä
1 tl
kurkumaa
0,5 tl
chilijauhetta
0,5 tl
inkivääriä
2
valkosipulinkynttä
3 rkl
soijakastiketta
4 dl
kanalientä
suolaa
mustapippuria
rypsiöljyä
auringonkukan versoja

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna öljy wokissa. Lisää kurkuma, chilijauhe, inkivääri ja possun paistisuikaleet. Kypsennä hetki. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli sekä suikaloidut sipulit, paprika ja kesäkurpitsa. Sekoita ja lisää vielä pilkotut ananasrenkaat. Lisää kanaliemi, soija ja pähkinät, kiehauta. Lisää lopuksi suikaloitu kiinankaali. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa jasmiiniriisin kera. Koristele auringonkukan versoilla.

    Resepti: Henri Alén

Kommentit

    Näytä lisää