Feta-jauhelihapastavuoka

Ainekset

400 g
makaronia
400 g
naudan tai lampaan jauhelihaa
1 prk
tomaattimurskaa
1
sipuli
2
valkosipulin kynttä
2 tl
kuivattua timjamia
2 tl
paprikajauhetta
100 g
fetajuustoa
tilkka
oliiviöljyä
150 g
juustoraastetta
suolaa tarvittaessa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe. Anna sipulin kuullottua hetki. Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki. Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin.

    Tarjoile raikkaan salaatin kera.

    Resepti: Henri Alén

Kommentit

    Näytä lisää