Feta-jauhelihapastavuoka - Reseptit - Ilta-Sanomat

Feta-jauhelihapastavuoka

4.11.2005 13:44

Ainekset

  • 400 g

    makaronia

  • 400 g

    naudan tai lampaan jauhelihaa

  • 1 prk

    tomaattimurskaa

  • 1

    sipuli

  • 2

    valkosipulin kynttä

  • 2 tl

    kuivattua timjamia

  • 2 tl

    paprikajauhetta

  • 100 g

    fetajuustoa

  • tilkka

    oliiviöljyä

  • 150 g

    juustoraastetta

  • suolaa tarvittaessa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää joukkoon hienonnettu sipuli ja valkosipuli, timjami ja paprikajauhe. Anna sipulin kuullottua hetki. Lisää sitten tomaattimurska ja hauduta hetki. Murskaa joukkoon fetajuusto ja mausta kevyesti suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon keitetyt makaroni ja kaada makaroni-jauhelihaseos kevyesti voideltuun uunivuokaan. Ripottele päälle juustoraaste ja paista 180 asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia niin, että juusto sulaa ja saa kauniin värin. Tarjoile raikkaan salaatin kera. Resepti: Henri Alén

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit