Kalkkunarullat ja sinappinen perunasalaatti

Ainekset

Kalkkunarullat:
4 kpl
kalkkunan fileeleikkeitä
1,5 prk
(100 g) pippurituorejuustoa
suolaa
viherpippuria
Sinappinen perunasalaatti:
8
perunaa
1
punasipuli
1 ruukku
rapeaa salaattia
kastike:
1 rkl
karkeaa dijon-sinappia
1 dl
oliiviöljyä
1-2 tl
punaviinietikkaa
1
murskattu valkosipulin kynsi
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Kalkkunarullat:
    Nuiji leikkeitä tarvittaessa ohuemmiksi. Mausta ne kevyesti suolalla. Levitä juustoa fileelle, kääri se tiukaksi rullaksi ja kiinnitä cocktailtikulla. Mausta suolalla ja viherpippurilla ja paista pannulla kypsäksi tai kypsennä uunissa 200 asteessa 20 min.

    Sinappinen perunasalaatti:
    Keitä perunat kypsiksi ja jäähdytä. Leikkaa ne kuuteen osaan. Suikaloi sipuli ja revi salaatti haarukkapaloiksi. Yhdistä kaikki raaka-aineet kulhossa. Sekoita kastikkeen ainekset vispilällä ja sekoita kastike salaatin joukkoon. Tarjoile kalkkuna rullien kanssa.

    Resepti: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää