Korianteriletut ja kurpitsa-papupaistos - Reseptit - Ilta-Sanomat

Korianteriletut ja kurpitsa-papupaistos

23.11.2005 16:53

Ainekset

  • 5 dl

    maitoa

  • 2,5 dl

    vehnäjauhoja

  • 1

    kananmunaa

  • 1 pnt

    korianteria

  • 1

    vihreä chili

  • suolaa ja pippuria

  • paistos:

  • 1 prk

    kypsiä kikherneitä

  • 200 g

    kurpitsaa

  • 1

    sipuli

  • 1

    vihreä paprika

  • 1 rkl

    tomaattipyreetä

  • 2 tl

    juustokuminaa

  • 2 dl

    kermaa

  • suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Korianteriletut: Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja anna turvota n. puoli tuntia. Paista rapeita lettuja pannussa ja tarjoa kikhernepaistoksen kanssa. Kikherne-kurpitsa paistos: Leikkaa kurpitsa pieniksi kuutioiksi, hienonna sipuli sekä paloittele paprika. Kuullota ne pannulla ja lisää joukkoon kikherneet sekä mausteet. Anna kypsyä hetki ja lisää lopuksi kerma. Voit halutessa suurustaa paistoksen jauhoilla. Tarjoa kuumien lettujen kanssa. Reseptit: Alex Nurmi

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit