Korianteriletut ja kurpitsa-papupaistos

Ainekset

5 dl
maitoa
2,5 dl
vehnäjauhoja
1
kananmunaa
1 pnt
korianteria
1
vihreä chili
suolaa ja pippuria
paistos:
1 prk
kypsiä kikherneitä
200 g
kurpitsaa
1
sipuli
1
vihreä paprika
1 rkl
tomaattipyreetä
2 tl
juustokuminaa
2 dl
kermaa
suolaa ja pippuria

Valmistusohjeet

  1. Korianteriletut:
    Sekoita kaikki raaka-aineet keskenään ja anna turvota n. puoli tuntia. Paista rapeita lettuja pannussa ja tarjoa kikhernepaistoksen kanssa.

    Kikherne-kurpitsa paistos:
    Leikkaa kurpitsa pieniksi kuutioiksi, hienonna sipuli sekä paloittele paprika. Kuullota ne pannulla ja lisää joukkoon kikherneet sekä mausteet. Anna kypsyä hetki ja lisää lopuksi kerma. Voit halutessa suurustaa paistoksen jauhoilla. Tarjoa kuumien lettujen kanssa.

    Reseptit: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää