Possua makeassa Ketjap- kastikkeessa - Reseptit - Ilta-Sanomat

Possua makeassa Ketjap- kastikkeessa

12.12.2005 16:03

Ainekset

  • 500 g

    porsaanpaistisuikaleita

  • 0,5 tl

    suolaa ja pippuria

  • mustapippuria

  • 2 rkl

    öljyä

  • 1

    sipuli

  • 3

    valkosipulinkynttä

  • 5 cm:n pal

    tuoretta inkivääriä raastettuna

  • 1-2

    tuoretta punaista chiliä

  • 2 rkl

    ketjap manis - kastiketta

  • 2,5 dl

    kookosmaitoa

  • 2 tl

    limettimehua

Valmistusohjeet

  1. Sekoita porsaanliha, suola, pippuri ja öljy. Kuumenna wokki tai paksupohjainen kasari ja ruskista liha pienissä erissä keskilämmöllä. Laita lihat sivuun odottamaan. Vähennä lämpöä ja laita pannuun sipuli, valkosipuli, inkivääri ja chili ja paista 10 minuuttia välillä sekoittaen, kunnes sipuli on pehmeää ja kullanruskeaa. Lisää lihat, ketjap manis- kastike ja kookosmaito. Kypsennä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen 1 tunti. Lisää lopuksi limettimehu ja tarjoa höyrytetyn riisin ja pilkotun chilin kera. Resepti: Alex Nurmi

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit