Possua makeassa Ketjap- kastikkeessa

Ainekset

500 g
porsaanpaistisuikaleita
0,5 tl
suolaa ja pippuria
mustapippuria
2 rkl
öljyä
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
5 cm:n pal
tuoretta inkivääriä raastettuna
1-2
tuoretta punaista chiliä
2 rkl
ketjap manis - kastiketta
2,5 dl
kookosmaitoa
2 tl
limettimehua

Valmistusohjeet

  1. Sekoita porsaanliha, suola, pippuri ja öljy. Kuumenna wokki tai
    paksupohjainen kasari ja ruskista liha pienissä erissä keskilämmöllä.
    Laita lihat sivuun odottamaan. Vähennä lämpöä ja laita pannuun sipuli,
    valkosipuli, inkivääri ja chili ja paista 10 minuuttia välillä
    sekoittaen, kunnes sipuli on pehmeää ja kullanruskeaa. Lisää lihat,
    ketjap manis- kastike ja kookosmaito. Kypsennä miedolla lämmöllä
    välillä sekoittaen 1 tunti. Lisää lopuksi limettimehu ja tarjoa
    höyrytetyn riisin ja pilkotun chilin kera.
    Resepti: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää