Reseptit

Katkarapu-vermisellisalaatti ja kanaa kookos-chilikastikkeessa

Ainekset

Katkarapu-vermisellisalaatti
250 g
pakastekatkarapuja
pala kurkkua
pala varsiselleriä
2
tomaattia
100 g
vermiselliä
1 rkl
thaimaalaista kalakastiketta
1
limen mehu
1 rkl
sokeria
Kanaa kookos-chilikastikkeessa
250 g
broilerinfileetä
1 rkl
öljyä
0,5 rkl
vihreää chilitahnaa
1 prk
kookosmaitoa
1
munakoiso
kalakastiketta
ripaus sokeria

Valmistusohjeet

  1. Katkarapu-vermisellisalaatti:
    Valuta sulatetut katkaravut. Suikaloi kurkku ja selleri. Halkaise tomaatit ja poista siemenet. Leikkaa suikaleiksi. Keitä vermisellit juuri ja juuri kypsiksi ja jäähdytä kylmän veden alla. Sekoita kaikki ainekset ja anna maustua noin puoli tuntia. Koristele tuoreella korianterilla ja chilillä.

    Kanaa kookos-chilikastikkeessa:
    Kuumenna öljy padassa tai esim. wokpannussa. Lisää chilitahna ja kuullota sitä hetki. Lisää kookosmaito sekä mausteet ja kiehauta. Lisää kuutioitu munakoiso sekä kanasuikaleet. Hauduta kunnes kana on kypsää. Tarjoile riisin tai nuudelien kera.

Kommentit

    Näytä lisää