3 pientä ateriaa

Ainekset

Suppilovahveroita ja kanaa:
200 g
suppilovahveroita
pala
purjoa
0,5 tl
maissijauhoja
1 tl
öljyä
1 tl
osterikastiketta
pala
inkivääriä
Naudanlihaa ja sipulia
300 g
naudan ulkofileetä
250 g
sipulia
1
valkosipulin kynsi
2 tl
maissijauhoja
1 tl
vettä
1 tl
öljyä
0,5 tl
sokeria
1 tl
suolaa
1 rkl
soijaa
Keitetyt jättikatkaravut:
12
jättikatkarapua
1 rkl
kuumaa öljyä
1
valkosipulin kynsi
6 tl
vaaleaa soijaa
0,5 tl
suolaa ja valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. Suppilovahveroita ja kanaa:
    Puhdista sienet ja hienonna niitä hieman. Hienonna kana pieniksi paloiksi ja laita palaset marinadiin viideksi minuutiksi. Pilko purjo ja hienonna inkivääri. Kuumenna 4 rkl öljyä, paista kananpaloja 2 minuuttia. Ota pois pannulta ja valuta. Kuumenna 3 rkl öljyä. Mausta inkiväärillä ja lisää purjo. Paista sieniä sekoittaen 1 minuutti. Lisää suola ja osterikastike, sekoita hyvin. Lisää kanat ja sekoittele. Tarjoile.

    Naudanlihaa ja sipulia:
    Suikaloi liha poikkisyin. Sekoita palaset hyvin marinadiin ja anna maustua siinä 5 min. Suikaloi sipuli. Kuumenna 6 rkl ruokaöljyä ja paista lihaa sekoittaen 2 minuuttia. Nosta valumaan. Kuumenna 4 rkl öljyä ja paista siinä valkosipuli ja sipuli niin, että öljy saa makua. Lisää suola ja paista sekoittaen vielä minuutti. Lisää paistetut lihat ja soijakastike. Paista sekoittaen 3 minuuttia. Tarjoa kuumana.

    Keitetyt Jättikatkaravut:
    6 tl vaaleaa soijakastiketta 0,5 tl suolaa Pane jättikatkaravut kiehuvaan veteen ja keitä 1 minuuttia. Nosta valumaan ja pane tarjoiluvadille. Sekoita valkosipuli, soijakastike ja suola kastikkeeksi pienessä kulhossa. Kuumenna öljy ja kaada kulhoon muiden kastikeainesten päälle, sekoita. Tarjoa: jokainen kuorii itse rapunsa ja kastaa ne dippikastikkeeseen.

Kommentit

    Näytä lisää