Pekoni-jauhelihakastike

Pekoni-jauhelihakastike sopii etenkin pastalle.

Ainekset

400 g
jauhelihaa
1 pkt
pekonia
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1
maustekurkku
1 rkl
tomaattipyreetä
3 tl
oreganoa
2 dl
kermaa (tai vettä)
1-2 rkl
vehnäjauhoja
suolaa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Hienonna sipulit sekä pekoni pieniksi kuutioiksi ja paista ne pannulla kullan ruskeiksi. Lisää jauheliha, anna ruskistua ja lisää tomaattipyree. Lisää myös mausteet ja maustekurkku kuutioituna.
  2. Hauduta hetki ja ripottele joukkoon vehnäjauhot. Sekoita hyvin ja kaada pannulle kerma tai vesi. Kiehauta, tarkista maku ja tarjoile keitetyn pastan kera.

    Resepti: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää