Yrttimaustetut broilerin koipireidet ja uuniperunat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Yrttimaustetut broilerin koipireidet ja uuniperunat

Basilikalla ja persiljalla maustetut broilerin koipireidet ja uuniperunat valmistuvat kätevästi samassa ajassa.

10.1.2006 16:01

Ainekset

  • <b>Yrttimaustetut broilerin koipireidet:</b>

  • 6 kpl

    broilerin koipireisiä

  • 2 dl

    basilikaa ja persiljaa

  • 1

    kuivattu chili

  • 1 dl

    öljyä

  • 1

    sitruuna

  • suolaa ja pippuria

  • <b>Perunat:</b>

  • 6-8

    rosamundaa

  • öljyä

  • suolaa ja pippuria

  • 50 g

    aurajuustoa

Valmistusohjeet

  1. <b>Broileri:</b> Sekoita kulhossa öljyyn yrtit, chili, suola, pippurit, raastettu sitruunan kuori ja mehu. Hiero mausteseos broilerien pintaan ja anna maustua huoneenlämmössä noin puoli tuntia. Laita maustuneet koipireidet uunivuokaan ja 200-asteiseen uuniin. Kypsennä 40-50 minuuttia.

  2. <b>Uuniperunat:</b> Pese perunat hyvin ja halkaise ne kahtia. Leikkaa perunoiden pintaan terävällä veitsellä viiltoja ja sivele pinta öljyllä. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita perunat koipireisien kanssa samaan uuniin. Ripottele aurajuusto perunoiden pinnalle noin puolessa välissä kypsentämistä. Perunat ja koipireidet valmistuvat kätevästi samassa ajassa! Tarjoa raikkaan salaatin kera.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit