Nopea lohilaatikko ja mango-passionrahka - Reseptit - Ilta-Sanomat

Nopea lohilaatikko ja mango-passionrahka

Lohilaatikko valmistuu helposti, kun käytät valmiita perunasuikaleita. Jälkiruuaksi maistuu mango-passionrahka.

16.1.2006 13:40

Ainekset

  • <b>Lohilaatikko:</b>

  • 500 g

    perunasipulisekoitusta

  • 300 g

    kirjolohifileetä

  • nippu

    tilliä tai 1 rkl kuivattua

  • 2 dl

    kermaa

  • 1-2 tl

    suolaa

  • valkopippuria

  • <b>Mango-passionrahka:</b>

  • 1 prk

    maitorahkaa

  • 1 prk

    vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

  • 1 prk

    mangososetta

  • 2

    tuoretta passionhedelmää

  • 2 rkl

    sokeria

Valmistusohjeet

  1. <b>Lohilaatikko:</b> Leikkaa kirjolohifilee suikaleiksi. Sekoita kulhossa perunasipulisekoitus, kirjolohisuikaleet ja hienonnettu tilli. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita seos voideltuun uunivuokaan ja kaada päälle kerma. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 45-50 minuuttia. Sekoita ruokaa kerran kypsentämisen puolivälissä.

  2. <b>Mango-passionrahka:</b> Sekoita rahka, mangosose, passionhedelmän hedelmäliha sekä sokeri keskenään. Vaahdota vaniljakastike ja nostele varovasti joukkoon. Tarjoile kylmänä. Reseptit: Alex Nurmi

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit