Nopea lohilaatikko ja mango-passionrahka

Lohilaatikko valmistuu helposti, kun käytät valmiita perunasuikaleita. Jälkiruuaksi maistuu mango-passionrahka.

Ainekset

Lohilaatikko:
500 g
perunasipulisekoitusta
300 g
kirjolohifileetä
nippu
tilliä tai 1 rkl kuivattua
2 dl
kermaa
1-2 tl
suolaa
valkopippuria
Mango-passionrahka:
1 prk
maitorahkaa
1 prk
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1 prk
mangososetta
2
tuoretta passionhedelmää
2 rkl
sokeria

Valmistusohjeet

  1. Lohilaatikko:
    Leikkaa kirjolohifilee suikaleiksi. Sekoita kulhossa perunasipulisekoitus, kirjolohisuikaleet ja hienonnettu tilli. Mausta suolalla ja pippurilla.

    Laita seos voideltuun uunivuokaan ja kaada päälle kerma. Kypsennä 200-asteisessa uunissa 45-50 minuuttia. Sekoita ruokaa kerran kypsentämisen puolivälissä.

  2. Mango-passionrahka:
    Sekoita rahka, mangosose, passionhedelmän hedelmäliha sekä sokeri keskenään. Vaahdota vaniljakastike ja nostele varovasti joukkoon. Tarjoile kylmänä.

    Reseptit: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää