Paistettua madetta ja sitruunaperunoita

Ainekset

700 g
madefileetä
2 tl
kapriksia
1
ruukku basilikaa
1 dl
ruisjauhoja
1
sitruuna
voita paistamiseen
suolaa
valkopippuria
Sitruunaperunat:
10
puikulaperunaa
2 rkl
voita
1
sitruunan raastettu kuori
1 dl
persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Paistettua madetta:
    Poista matikasta keskiruoto ja leikkaa se sormen paksuisiksi paloiksi. Pyöritä palat ruisjauhoissa. Paista kalapaloja kuumalla pannulla voissa muutama minuutti. Kun ne ovat kullanruskeita lisää mukaan kaprikset, hienonnettu basilika ja sitruunan mehu. Mausta lopuksi suolalla ja valkopippurilla.

    Sitruunaperunat:
    Keitä perunat kuorittuina suolalla maustetussa vedessä juuri ja juuri kypsiksi. Sekoita kuumien perunoiden joukkoon voi, sitruunan raastettu kuori ja persilja. Tarjoile heti.

    Reseptit: Henri Alén

Kommentit

    Näytä lisää