Paistettua madetta ja sitruunaperunoita - Reseptit - Ilta-Sanomat

Paistettua madetta ja sitruunaperunoita

16.1.2006 14:54

Ainekset

  • 700 g

    madefileetä

  • 2 tl

    kapriksia

  • 1

    ruukku basilikaa

  • 1 dl

    ruisjauhoja

  • 1

    sitruuna

  • voita paistamiseen

  • suolaa

  • valkopippuria

  • Sitruunaperunat:

  • 10

    puikulaperunaa

  • 2 rkl

    voita

  • 1

    sitruunan raastettu kuori

  • 1 dl

    persiljaa

Valmistusohjeet

  1. Paistettua madetta: Poista matikasta keskiruoto ja leikkaa se sormen paksuisiksi paloiksi. Pyöritä palat ruisjauhoissa. Paista kalapaloja kuumalla pannulla voissa muutama minuutti. Kun ne ovat kullanruskeita lisää mukaan kaprikset, hienonnettu basilika ja sitruunan mehu. Mausta lopuksi suolalla ja valkopippurilla. Sitruunaperunat: Keitä perunat kuorittuina suolalla maustetussa vedessä juuri ja juuri kypsiksi. Sekoita kuumien perunoiden joukkoon voi, sitruunan raastettu kuori ja persilja. Tarjoile heti. Reseptit: Henri Alén

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit