Halloumi-kanaa ja maissikastiketta

Ainekset

Halloumi-kanaa:
4
broilerinrintaleikettä
1 pkt
halloumijuustoa
suolaa
mustapippuria
rypsiöljyä paistamiseen
Maissikastike:
1 pss
pakastemaissia ( à 200 g)
1
sipuli
1
valkosipulinkynsi
2 dl
kanalientä
2 dl
kermaa
1 rkl
hunajaa
1
sitruunan mehu
suolaa
valkopippuria
voita ja öljyä

Valmistusohjeet

  1. Halloumi-kanaa:
    Leikkaa halloumista 8 ohutta siivua. Leikkaa broilerinrintoihin viillot sivulta keskelle päin, niin että niihin muodostuu tasku. Mausta suolalla ja pippurilla. Aseta 2 juustoviipaletta kuhunkin viiltoon ja paista leikkeisiin pannulla kaunis väri molemmin puolin. Kypsennä loppuun 180 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Tarjoile paahdettujen peruna- tai bataattilohkojen kera.

    Maissikastike:
    Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipuli. Kuullota sipuleita miedolla lämmöllä kattilassa voissa tai öljyssä. Lisää maissi, kerma ja kanaliemi sekä hunaja. Anna poreilla noin 30minuuttia. Sekoita kastike tasaiseksi sauvasekoittimella. Mausta lopuksi sitruunamehulla, suolalla ja valkopippurilla.

    Reseptit: Henri Alén

Kommentit

    Näytä lisää