Poro-ossobucco - Reseptit - Ilta-Sanomat

Poro-ossobucco

17.2.2006 11:22

Ainekset

  • 12

    poron potkakiekkoa

  • 1

    porkkana

  • 1

    sipuli

  • pala juuriselleriä

  • 4 rkl

    tomaattipyreetä

  • 4-5

    valkosipulin kynttä

  • 1 tl

    kuivattua rosmariinia

  • hieman kuivattuja sieniä

  • 7 dl

    vettä

  • 5 dl

    punaviiniä

  • suolaa maun mukaan

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa potkakiekkoa ympäröivään kalvoon pienet viillot terävällä veitsellä. Pyöräytä poron potkakiekot suolalla maustetuissa jauhoissa ja ruskista padassa. Lisää pilkotut juurekset, murskatut valkosipulin kynnet sekä tomaattipyree ja kuullota hetki. Lisää mausteet, vesi ja viini ja anna hautua n. 1,5 tuntia. Osso-bucco on kypsää kun liha irtoaa ydinluun vierestä. Tarjoa esim. perunamuusin, riisin tai pastan sekä juuresten kera. Resepti: Alex Nurmi

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit