Possun ulkofileepihvit ja peruna-palsternakkapaistos

24.2.2006 12:54

Ainekset

  • Possun ulkofileepihvit:

  • 1 kg

    porsaan ulkofileetä

  • suolaa

  • mustapippuria

  • maustevoi:

  • 100 g

    voita

  • 1 tl

    kuivattua chiliä

  • 1 tl

    paprikajauhetta

  • tabascoa

  • mustapippuria

  • Peruna-palsternakkapaistos:

  • 6

    perunaa

  • 2

    palsternakkaa

  • 1

    sipuli

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 1

    punainen paprika

  • 2

    oksaa tuoretta rosmariinia

  • 0,5 dl

    öljyä

  • suolaa

  • mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Possun ulkofileepihvit: Leikkaa filee kahdeksaksi pihviksi ja anna niiden levätä huoneen lämmössä noin 30 minuuttia. Sekoita sillä välin pehmennyt voi ja kaikki mausteet. Kääri kelmuun ja laita jääkaappiin odottamaan hetkeksi. Ripottele pihvien pintaan suolaa ja mustapippuria. Kuumenna pannu ja paista pihvit kypsiksi. Nosta valmiin pihvin päälle voita ja tarjoa peruna-palsternakkapaistoksen kanssa. Peruna-palsternakkapaistos: Kuori perunat, palsternakat sekä sipuli. Leikkaa kaikki raaka-aineet lohkoiksi ja hienonna rosmariini sekä valkosipulin kynnet. Sekoita kulhossa juureslohkot sekä mausteet ja öljy. Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteisessa uunissa noin 40 minuuttia. Reseptit: Alex Nurmi

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit