Pasha

Ainekset

200 g
voita
2 dl
sokeria
250 g
maitorahkaa
1
munankeltuainen
1-2 tl
vaniljasokeria
1
sitruunan mehu
2 rkl
mantelirouhetta
2 rkl
rusinoita
2 dl
kuohukermaa
koristeluun hedelmiä ja yrttejä

Valmistusohjeet

  1. Kaada rahkasta liiat nesteet pois. Hienonna rusinoita hieman terävällä veitsellä. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää rahka, keltuainen, vaahdotettu kerma, vaniljasokeri, sitruunan mehu, mantelirouhe ja rusinat. Kaada seos valumaan ohuella harsokankaalla vuorattuun pashamuottiin tai siivilään. Kumoa pasha tarjolle seuraavana päivänä ja koristele se hedelmillä ja kermavaahdolla.

    Resepti: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää