Juustoiset jauhelihapihvit ja juuresmuusi - Reseptit - Ilta-Sanomat

Juustoiset jauhelihapihvit ja juuresmuusi

Jauhelihapihvit ja juuresmuusi ovat maistuvaa ja helppotekoista kotiruokaa.

23.4.2006 20:30

Ainekset

  • <b>Juustoiset jauhelihapihvit:</b>

  • 400 g

    sika-nautajauhelihaa

  • 1

    muna

  • 2 rkl

    ranskankermaa

  • 1,5 dl

    juustoraastetta

  • suolaa

  • mustapippuria

  • <b>Juuresmuusi:</b>

  • 1

    palsternakka

  • 3

    perunaa

  • 2

    porkkanaa

  • 2 rkl

    voita

  • 1,5 dl

    rasvatonta maitoa

  • tilkka hunajaa

  • suolaa maun mukaan

  • valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. <b>Juustoiset jauhelihapihvit:</b> Sekoita kaikki ainekset hyvin keskenään. Muotoile kosteilla käsillä pulliksi. Taputtele pullat pihveiksi leivinpaperin päällä. Paista pihvejä 170-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, riippuen pihvien koosta.

  2. <b>Juuresmuusi:</b> Kuori perunat ja juurekset. Pilko rouheasti ja keitä kypsäksi kevyesti suolatussa vedessä. Valuta hyvin lävikössä. Lämmitä maito ja voi kattilassa. Kaada joukkoon juurekset ja soseuta esimerkiksi perunamurskaimella. Mausta sose hunajalla, suolalla ja valkopippurilla. Reseptit: Henri Alén

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit