Reseptit
Mausteista broileria ja couscous-salaattia

Mausteista broileria ja couscous-salaattia
Couscous-salaatti on täydellinen lisäke mausteiselle kanalle.
Ainekset
- 4
- broilerin rintafileetä
- 1-2 rkl
- viismaustetta
- 1 tl
- suolaa
- 2 rkl
- inkiväärisiirappia
- 2 rkl
- öljyä
- Couscous-salaatti:
- 200 g
- couscousia
- 1 dl
- aurinkokuivattuja tomaatteja
- 0,5 dl
- oliiviöljyä
- 1
- sitruunan mehu ja raastettu kuori
- 1
- punainen paprika
- 1
- punasipuli
- pala kesäkurpitsaa
- tuoretta minttua
- pala tuoretta punaista chiliä
- suolaa, mustapippuria
Valmistusohjeet
- Mausteista broileria:
Sivele fileille kevyesti pullasudilla inkiväärisiirappia ja kierittele ne sitten viismausteessa, joka on maustettu suolalla. Paista fileisiin pannulla nopeasti väri pintaan ja kypsennä loppuun 200-asteisessa uunissa, noin 15 minuuttia.
Anna hetken jäähtyä ja leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi ja nostele salaatin päälle tai viereen.
- Couscous-salaatti:
Keitä couscous kypsäksi suolalla maustetussa vedessä ja jäähdytä. Sekoita joukkoon oliiviöljy, sitruunamehu sekä sitruunan raastettu kuori.
Hienonna paprika, aurinkokuivatut tomaatit, sipuli, chili sekä kesäkurpitsa ja lisää joukkoon. Hienonna lopuksi minttu ohuiksi suikaleiksi ja sekoita salaatin joukkoon. Tarkista maku ja tarjoa broilerin kera.
Kommentit
Ei vielä kommentteja.
Ole ensimmäinen ja kerro ajatuksesi!
Näytä lisää