Mausteista broileria ja couscous-salaattia

Couscous-salaatti on täydellinen lisäke mausteiselle kanalle.

Ainekset

4
broilerin rintafileetä
1-2 rkl
viismaustetta
1 tl
suolaa
2 rkl
inkiväärisiirappia
2 rkl
öljyä
Couscous-salaatti:
200 g
couscousia
1 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja
0,5 dl
oliiviöljyä
1
sitruunan mehu ja raastettu kuori
1
punainen paprika
1
punasipuli
pala kesäkurpitsaa
tuoretta minttua
pala tuoretta punaista chiliä
suolaa, mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Mausteista broileria:
    Sivele fileille kevyesti pullasudilla inkiväärisiirappia ja kierittele ne sitten viismausteessa, joka on maustettu suolalla. Paista fileisiin pannulla nopeasti väri pintaan ja kypsennä loppuun 200-asteisessa uunissa, noin 15 minuuttia.

    Anna hetken jäähtyä ja leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi ja nostele salaatin päälle tai viereen.

  2. Couscous-salaatti:
    Keitä couscous kypsäksi suolalla maustetussa vedessä ja jäähdytä. Sekoita joukkoon oliiviöljy, sitruunamehu sekä sitruunan raastettu kuori.

    Hienonna paprika, aurinkokuivatut tomaatit, sipuli, chili sekä kesäkurpitsa ja lisää joukkoon. Hienonna lopuksi minttu ohuiksi suikaleiksi ja sekoita salaatin joukkoon. Tarkista maku ja tarjoa broilerin kera.

Kommentit

    Näytä lisää