Possu-kasvispata ja valkosuklaa-mansikat - Reseptit - Ilta-Sanomat

Possu-kasvispata ja valkosuklaa-mansikat

15.5.2006 19:58

Ainekset

  • Possu-kasvispata:

  • 400 g

    porsaan fileesuikaleita

  • 1 rkl

    tuoretta inkivääriä

  • suolaa

  • 0,5 tl

    chilijauhetta

  • 1 tl

    kanelia

  • 1 rkl

    fariinisokeria

  • 3 dl

    vettä

  • 3 rkl

    soijaa

  • 4

    valkosipulinkynttä

  • 1

    paprika

  • 1

    porkkana

  • purjoa

  • 100 g

    pieniä herkkusieniä

  • tilkka öljyä

  • Suurus:

  • 2-3 rkl

    perunajauhoja

  • 2 rkl

    kylmää vettä

  • Valkosuklaa-mansikat:

  • 1 rasia

    mansikoita

  • 100 g

    valkosuklaata

Valmistusohjeet

  1. Possu-kasvispata: Ruskista possunsuikaleet padassa tai paistinpannussa öljytilkassa ja lisää kaikki mausteet. Pyöräytä pari kertaa ja lisää sitten vesi sekä soijakastike. Anna hautua hiljalleen ja paloittele sillä aikaa kasvikset ja sienet ohuiksi suikaleiksi. Lisää ne pataan ja lisää tarvittaessa nestettä. Sekoita perunajauhot vesitilkkaan ja lisää pataan. Sekoita ja kiehauta sekoitellen. Tarkista maku. Tarjoa riisin kera. Valkosuklaamansikat: Sulata suklaa varovasti kulhossa vesihauteessa. Anna suklaan hieman jäähtyä ja dippaa mansikat puoliksi valkosuklaaseen. Nosta ne hetkeksi leivinpaperin päälle ja jääkaappiin jähmettymään. Tarjoile. Reseptit: Alex Nurmi

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit