
Possu-kasvispata ja valkosuklaa-mansikat
Ainekset
- Possu-kasvispata:
- 400 g
- porsaan fileesuikaleita
- 1 rkl
- tuoretta inkivääriä
- suolaa
- 0,5 tl
- chilijauhetta
- 1 tl
- kanelia
- 1 rkl
- fariinisokeria
- 3 dl
- vettä
- 3 rkl
- soijaa
- 4
- valkosipulinkynttä
- 1
- paprika
- 1
- porkkana
- purjoa
- 100 g
- pieniä herkkusieniä
- tilkka öljyä
- Suurus:
- 2-3 rkl
- perunajauhoja
- 2 rkl
- kylmää vettä
- Valkosuklaa-mansikat:
- 1 rasia
- mansikoita
- 100 g
- valkosuklaata
Valmistusohjeet
- Possu-kasvispata:
Ruskista possunsuikaleet padassa tai paistinpannussa öljytilkassa ja lisää kaikki mausteet. Pyöräytä pari kertaa ja lisää sitten vesi sekä soijakastike. Anna hautua hiljalleen ja paloittele sillä aikaa kasvikset ja sienet ohuiksi suikaleiksi. Lisää ne pataan ja lisää tarvittaessa nestettä. Sekoita perunajauhot vesitilkkaan ja lisää pataan. Sekoita ja kiehauta sekoitellen. Tarkista maku. Tarjoa riisin kera.
Valkosuklaamansikat:
Sulata suklaa varovasti kulhossa vesihauteessa. Anna suklaan hieman jäähtyä ja dippaa mansikat puoliksi valkosuklaaseen. Nosta ne hetkeksi leivinpaperin päälle ja jääkaappiin jähmettymään. Tarjoile.
Reseptit: Alex Nurmi
Kommentit
Näytä lisää