Kalaisat tortillat

Ainekset

Kalaisat tortillat:
8
suurta tortilla lettua
4
reilua kuha- tai siikafileetä
suolaa, valkopippuria
leivittämiseen:
1 dl
vehnäjauhoja
1
kananmuna
1 dl
korppujauhoja
lisäksi:
4
keitettyä perunaa
2
tomaattia
rapeaa salaattia
2
maustekurkkua
Raikas sitruunakastike:
2 dl
kermaviiliä
1 dl
ranskankermaa
1
sitruunan mehu ja raastettukuori
0,5 tl
chilijauhetta
hienonnettua sitruunamelissaa
ripaus sokeria
suolaa
mustapippuria

Valmistusohjeet

  1. Kalaisat tortillat:
    Viipaloi perunat ja tomaatit ja lohko maustekurkut. Revi salaatti pieniksi. Mausta kalafileet suolalla ja valkopippurilla. Leikkaa ne ensin pituussuunnassa halki ja sitten vielä puoliksi. Pyöräytä kalapalat vehnäjauhoissa sitten kananmunassa ja vielä korppujauhoissa. Paista kalat voi-öljyseoksessa rapean kypsiksi. Lämmitä tortillat uunissa tai mikrossa. Kokoa kaikille tortilla letuille kasviksia, kalaa ja kastiketta. Taita tortillat rullaksi ja tarjoile.

    Raikas sitruunakastike:
    Sekoita kaikki aineet ja anna kastikkeen maustua jääkaapissa. Lisää suolaa ja mustapippuria makusi mukaan!

    Reseptit: Alex Nurmi

Kommentit

    Näytä lisää