Juustopaisti - Reseptit - Ilta-Sanomat

Juustopaisti

5.9.2006 13:45

Ainekset

  • 0,4 kg

    naudan tai porsaan paistia

  • 1 rkl

    öljyä

  • 9 dl

    vettä

  • 1-2 kpl

    lihaliemikuutioita

  • 0,5

    purjo tai kokonainen sipuli

  • 2

    porkkanaa

  • 50 g

    palsternakkaa

  • 1 rkl

    maissijauhoa

  • 1 dl

    vettä

  • 2 dl

    kuohukermaa

  • suolaa

  • persiljaa hienonnettuna

  • 250 g

    leipäjuustoa

Valmistusohjeet

  1. Leikkaa lihat pieneksi kuutioksi. Esikäsittele ja paloittele kasvikset kuutioiksi. Ruskista lihat kevyesti pannulla, kaada osa vedestä pannulle ja kiehauta. Laita lihat ja vesi kattilaan kiehumaan ja kypsennä 1-1,5h. Lisää kasvikset ja lihaliemikuutio kun lihat ovat melkein kypsiä. Lisää kerma ja mausta. Suurusta tarvittaessa. Lisää leipäjuustokuutiot ja kuumenna, älä keitä. Tarjoa ruisleivän kanssa. Resepti: Merja Tomperi-Olkkonen lehtori, Järviseudun ammatti-instituutti

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit