Savusilakkatartar ja perunaohukaisia - Reseptit - Ilta-Sanomat

Savusilakkatartar ja perunaohukaisia

6.9.2006 11:30

Ainekset

  • 300 g

    lämminsavustettuja silakoita (nahattomia)

  • 1 rkl

    kapriksia

  • 1 rkl

    suolakurkkua kuutioituna

  • 3 rkl

    majoneesia

  • 2 rkl

    punasipulia hienonnettuna

  • 3 rkl

    tilliä hienonnettuna

  • puolikkaan sitruunan mehu

  • suolaa

  • mustapippuria

  • Perunaohukaiset:

  • 200 g

    jauhoista perunaa (2-3 kpl)

  • 2

    keltuaista

  • 1 rkl

    vehnäjauhoja

  • 1 dl

    kuohukermaa

  • 2

    valkuaista vaahdotettuna

  • suolaa

  • valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. Savusilakkatartar: Sekoita ainekset keskenään, tarkista maku ja tarjoile perunaohukaisten kanssa. Perunaohukaiset: Keitä perunat kypsiksi ja soseuta. Sekoita joukkoon vehnäjauhot, keltuaiset, kerma ja vatkatut valkuaiset. Mausta suolalla ja valkopippurilla ja paista ohukaispannulla. Reseptit: Marko Rauhala, keittiömestari, Ravintola Rocca

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?

Luetuimmat Reseptit

Tuoreimmat Reseptit