Savusilakkatartar ja perunaohukaisia

Ainekset

300 g
lämminsavustettuja silakoita (nahattomia)
1 rkl
kapriksia
1 rkl
suolakurkkua kuutioituna
3 rkl
majoneesia
2 rkl
punasipulia hienonnettuna
3 rkl
tilliä hienonnettuna
puolikkaan sitruunan mehu
suolaa
mustapippuria
Perunaohukaiset:
200 g
jauhoista perunaa (2-3 kpl)
2
keltuaista
1 rkl
vehnäjauhoja
1 dl
kuohukermaa
2
valkuaista vaahdotettuna
suolaa
valkopippuria

Valmistusohjeet

  1. Savusilakkatartar:
    Sekoita ainekset keskenään, tarkista maku ja tarjoile perunaohukaisten
    kanssa.

    Perunaohukaiset:
    Keitä perunat kypsiksi ja soseuta. Sekoita joukkoon vehnäjauhot, keltuaiset,
    kerma ja vatkatut valkuaiset. Mausta suolalla ja valkopippurilla ja paista
    ohukaispannulla.

    Reseptit: Marko Rauhala, keittiömestari, Ravintola Rocca

Kommentit

    Näytä lisää